JÉGKORI ÁPRILISBAN?

Amikor hozzám szegezték a kérdést, - lenne kedved jégkorcsolyázni? -
Bevallom én is felhúztam a szemöldökömet, majd körbenéztem a nagy napsütésben a virágzó fákra..
A megoldás: fedett pálya... 😂

Korea club
Az egyetemen van jó pár klub, amihez lehet csatlakozni, mondjuk ha nem beszélsz folyékonyan koreaiul akkor sajnos veszett ügyed van 😐.

A Korea klub azonban egy kifejezetten nekünk, külföldi diákoknak szóló történet. A klub célja, hogy a cserediákok és koreaiak megismerjék egymás kultúráját és új barátokat szerezzenek! Ezt úgy valósítják meg, hogy a regisztrált tagok közös programokat szerveznek időről időre. (kb havonta kettőt).

Ez a jégkorizás is egy általuk meghirdetett esemény volt, és összesen 19.000 won-t, azaz 4.750 Ft-ot kellett fizetni érte (belépőjegy + vacsi).


Az az érzésem, hogy itt Koreában kicsit komolyabbra veszik a biztonsági szabályokat... ugyanis nem engedtek fel senkit a jégpályára sisak és kesztyű nélkül! 
Igen... vettem egy kesztyűt.. így, hogy jön a nyár, tuti jól fog jönni 😄

Mivel hétfő délután mentünk, azt hittük kis naivan, hogy kevesen lesznek és majd szépen, lazán elférünk, mint az otthoni, pécsi korcsolyapályán. Ez az első 10 percben így is volt, aztán mire kettőt pislogtam megtelt a pálya! 

Vélhetően pont abban az idősávban mentünk, amikor edzést tartottak. Rengeteg gyerek jött és a pálya két végét el is "elszigetelték" bólyákkal, amit ha nagy lázadó módjára semmibe vettél, akkor lesípoltak.. 😳😓
Nem okozott amúgy nagy gondot, jobb volt a kölyköket kerülgetni, mint egy szlalom pályát.. 😏 

Terülj terülj asztalkám

Nincs is jobb, mint egy jól megrakott asztal egy kimerítő 3 órás "suhanás" után 😌. A szervezőink előre lefoglalták az asztalokat, rendeltek és szóltak, hogy hánykor fogunk megérkezni, így már kész, megterített asztalok vártak minket az étteremben.

Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, hogy mi volt a neve ennek amit ettünk, de valami jó fűszeres sült husi volt a nagy közös tálban, amit (mint a képen is látható) jó sok körettel párosítottak.  (ez egyébként 4 ember adagja..😇) 
Nagyon finom volt〜

Csenge

Megjegyzések